За нас

Дино - За нас

Търговска марка “Дино”

Търговска марка „Дино” е създадена през 1997 година. От самото начало фирмата е с предмет на дейност производство и търговия с трикотажни изделия, като непрекъснато увеличава обема на своето производство. С широкоразгърната търговска мрежа за продажби на едро и дребно, „Дино” има магазини и представителни центрове във всички най-големи градове в страната. Изделията са с вече утвърдени позиции на вътрешния пазар. От 2002-ра година успешно продава и на външния пазар.

История

Първото производствено звено е разкрито през април 1997 година в град Габрово с дванадесет работни места. В края на 2003 година във фирмата вече работят над 300 души. През 2000-та година производството се мести в нова сграда с разгъната застроена площ около 4000 кв. м.

Дино - Нашата история
Дино

Търговска марка “Дино” днес

Търговска марка „Дино” разполага със съвременно оборудвано моделиерно студио и следва собствена модна линия, съобразена със световните модни тенденции и годишно се разработват и внедряват над 500 нови модела.

„Принтленд”

Фирмата притежава и собствена печатна база „Принтленд” за ситопечат върху текстилни изделия, пълно оборудвана с машини на австрийската фирма МНМ с компютърно управление. Възможност за печат върху широка гама материи, както и за постигане на пълноцветен печат и различни специални ефекти: висок печат, пенопечат, глитери, фолио, перли и фосфорисциращи багрила.

Рекламни поръчки

Търговска марка „Дино” изработва рекламни поръчки и сувенирни изделия върху текстил с висококачествени български и вносни материали и аксесоари. Разполага със съвременни бродировъчни автомати за изработка на многоцветни бродерии и апликации с качествени конци.

Как правим бизнес?

Нашата мисия

Нашата мисия е да изгравим дълготрайна връзка с клиентите си. Връзка, която е много повече от обикновена транзакция. Връзка, която е изградена върху лоялност и взаимно разбиране. Ние усилено работим да отговорим и надвишим очакванията на нашите клиенти като им предлагаме стилни, елегантни и атрактивни продукти, който отразяват техните стремежите и предпочитания.

Комуникация

Дългогодишният ни опит на работа с клиенти и постоянно менящата се работна обстановка на 21-ви век са ни научили, че комуникацията е най-съществения компунент за предоставянето на висококачествени продукти на нашите клиенти. Живеейки в засилено глобална икономика, ние се стараем да разберем вашите нужди, ценности и изисквания и да ви предоставим най-висококачествените продукти. Помогнете ни да комбинираме нашите знания и професионализъм с вашите изисквания, за да ви предложим най-добрите продукти! Пишете ни!

Нашата цел

Нашата цел е да подобрим бизнес дейностите в България като работим за изграждането на една стабилна социално отговорна бизнес среда в България. Допринасяйки за обществения живот ние правим бизнес с удоволствие!

Екип

Ние вярваме, че бизнеса е колективен спорт и се стремим да съчетаем качество, опит, младост и професионализъм, за да превърнем вашето пазаруване в незабравимо преживяване!