Роклята – моят най-добър приятел

Лятото наближава, а с него и вечната дилема пред дамите, как да се облека комфортно и удобно дори и в най-топлите летни дни, отговорът е Рокля. За работа, за градинско парти или за разходка в парка или на плажа, роклята е неизбежна част от гардероба на всяка жена през лятото, затова, ето и нашите топ 3 предложения за най-актуални рокли през сезон Лято 2018.

Рокля с принт

рокля

За поредна година роклите с принтове са актуални. Пъстри и свежи десени създават настроение както на вас, така и на хората около вас. Лесно могат да се комбинират с едноцветни кецове за градски разходки или с висок ток или летни платформи при вечерни мероприятия.

Права рокля

Любимата ни права рокля, изключително стилна, а същевременно толкова удобна. Правата рокля подчертва дамската женственост, а същевременно прикривя всякакви недостатъци, ако има такива.

Макси рокля без рамене

Макси роклята е най-удобната дреха, която съществува. Лесно се облича и носи и спестява време в чудене с какво да се комбинира, отива с почти всеки тип лятна обувка. Добавете стилна капела или дълги обеци и сте готови за летни приключения.

Може да разгледате нашите предложения за стилни рокли тук .