6 идеи за Коледен подарък под 20 лв

Коледа наближава, а с нея и вълнението „Как да избера перфектния коледен подарък за любимият човек?“ Всички търсим перфектната комбинация между нещо практично, вълнуващо и интересно, но не на последно място остава и бюджета. Затова днес ви предлагаме пет коледни предложения за подарък до 20 лв.

 1. Чорапи – едно от най-практичните решения за подарък, подходящи за мъже, жени, деца. Могат да се носят през цялата година и никога не са излишни. А когато са направени от висококачествена материя, приятна за носене и лесна за поддръжка – това е правилният избор.

  Вижте всички наши предложения за чорапи тук.
 2. Раница – малка раница, която е на стойност 10 лв, свежи цветове, супер удобна и практична. Използва се при разходка в парка, в планина, а защо не и за малки покупки от близкия магазин.

  Вижте още предложения за ранички до 10 лв тук.
 3. Тениска – всички обичаме и носим тениски, прези лятото на плажа, а зимата комбинирана с топъл суишърт.

  Разгледайте всички цветове за мъже/жени тук, а за деца тук.
 4. Пантофи – любимият аксесоар през студените дни и не само. Изберете от богато разнообразие от цветни, пъстри, топли предложения, които ще внесат уют и комфорт в ежедневието на всеки.

  Вижте всички предложения тук.
 5. Шапка – топлата шапка е задължителна в снежните студени дни. А за хора, живеещи в по-топли региони, изберете шапки с козирка.

  Вижте всички предложения тук.
 6. Портмоне – практично и удобно, портмонето е перфектен коледен подарък. Нашите предложения са от материя, която може да се пере, а цветовете са изключително свежи. Не забравяйте да сложите една монета преди да го подарите за късмет 🙂

  Вижте всички потрмонета тук.Изберете българското!
  Весели празници на вас и вашите семейство!